Vi söker elegansen i det tidlösa smycket.

Epoch® Stockholm AB är ett innovativt, svenskt klockföretag grundat 2002 som leds av Ingenjören Mikael Sandström, en av grundarna för klockföretaget Sjöö Sandström. Mikael har varit delaktig i utvecklingen av flera klockinnovationer bland annat en klocka som hamnat på ett av de mest prestigefulla klockmuseerna i Schweiz under temat ”90-talets klockinnovationer”. Han har även fått förmånen att leverera armbandsur till flera kungahus samt tagit emot ett flertal internationella designpriser.

Stockholm, Sverige

Om Epoch.

Genom Epoch® hyllar vi de klassiska formidealen med inspiration från en drygt 200-årig svensk urhistoria. Vi söker också efter nyskapande linjer där Skandinavisk elegans och hantverk kan samsas med moderna tillverkningsmetoder. Vi samarbetar med de främsta schweiziska tillverkarna av urverk och våra urmakare väljer dessa omsorgsfullt efter noggranna tester.

Att tillverka klockor av högsta kvalitet är en självklarhet för oss men vår målsättning är högre än så, vår målsättning är att skapa klockor som känns lika aktuella för alla tillfällen genom livet, till vardags, till fest och som ger sin ägare många års glädje.

Mikael Sandström, VD, Epoch Stockholm AB.

 

Copyright 2024 © All rights Reserved. Design by Elementor